Värmepumpar Haninge

Installerar och sköter service av värmepumpar

Värmepumpar

Vi erbjuder värmepumpar i Haninge från IVT och Bosch. Båda räknas till de bästa märkena på marknaden och tillhandahåller värmepumpar av högsta kvalitet som är snåla och hållbara.

IVT tillverkar dessutom några av de tystaste pumparna på marknaden. Som företrädare för dessa märken vet vi att vi kan erbjuda dig prisvärda och säkra värmepumpar som kommer att hålla i lång tid framöver.

Vid valet av värmepump bör man som sagt dels se till den egna bostadens och tomtens förhållanden, men givetvis spelar även priset och den beräknade energibesparingen in. Beroende på vad du har för värmesystem i ditt hus idag finns det olika lösningar som passar olika bra.

Hus med gamla elradiatorer

Äldre elektriska element är mycket ineffektiva och om du har den modell som inte är oljefylld är det som att låta spisen stå på med maximal effekt hela dagen - det blir dyrt! Här kan en luftvärmepump vara lösningen då den inte kräver att du installerar nya radiatorer. Istället pumpas luften runt direkt i din bostad och ger en jämn och behaglig värme. På sommaren går det dessutom att använda anläggningen som luftkonditionering!

Hus med vattenburen värme

Om ditt hus redan har vattenburen värme, men du kanske har en föråldrad värmepanna, kan du överväga att byta ut den mot luft-/vattenvärme, jordvärme eller bergvärme. Hör av dig till oss så kan vi komma ut och titta på ditt existerande värmesystem då de kan ha olika egenskaper. Vi förslår sedan olika värmepumpar som passar ihop med ditt system.

Fördelen med att behålla ett vattenburet värmesystem är att värmen består även om du skulle stänga av pumpen under några timmar. Det gör att du exempelvis kan ställa ner effekten på din värmepump medan du är borta under dagen och kan på så sätt spara ytterligare på din uppvärmning.

Hör av dig till oss så ger vi dig en offert på den typ av lösning som skulle passa bäst hemma hos dig. Vi är specialister på installation och service av värmepumpar i Haninge och andra delar av Storstockholm.

Kontakta oss idag för offert på värmepump till din bostad i Haninge